Auto kamp Legend nalazi se u mjestu Šparadići, na pola puta između Šibenika i Primoštena, prepoznatljivom po netaknutoj prirodi i kristalno čistom moru.Kamp je smješten uz obalu i idealno uklopljen u prirodni ambijent borove šume, s vlastitom šljunčanom plažom posebno pogodnom za obitelji s djecom. Veći dio parcela ukrašen je maslinama i starim stablima oraha koji u vrućim ljetnim mjesecima osiguravaju hladovinu i pružaju ugodan i nezaboravan boravak.

Kamp raspolaže s 12 parcela dovoljno velikih da se na njih smjeste i veći kamperi, a svaka ima priključak na električnu energiju i besplatni WI-FI. Gostima je na raspolaganju novouređeni sanitarni čvor koji je podjeljen odvojenim ulazima na muški i ženski dio. Svaki dio se sastoji od dva WC-a i dvije tuš kabine, a na raspolaganju je i kemijski WC te prostor za direktno pražnjenje iz kampera. Na dva mjesta u kampu postavljeni su natkriveni prostori za pranje suđa.

U neposrednoj blizini kampa nalazi se caffe bar i uređeno dječje igralište, a na relativno maloj udaljenosti moguće je pronaći nekoliko trgovina, restorana, pizzeria i autohtonih dalmatinskih konoba. Za ljubitelje aktivnog odmora na raspolaganju je šetnica/biciklistička staza koja se proteže od Grebaštice pa gotovo do samog ulaska u Primošten.Sezona kampa započinje s dolaskom toplijih dana pa tako svoja vrata gostima otvaramo od sredine svibnja do kraja rujna.

Za Vas smo uvijek dostupni bilo da nam šaljete upit ili želite obaviti rezervaciju.

Radujemo se Vašem dolasku!