Šparadići su malo turističko mjesto smješteno podno jadranske obalne ceste, na pola puta između Šibenika i Primoštena. Mjesto je obgrljeno gustom borovom šumom s jedne i kristalno čistim morem s druge strane. Šuma mjestimice dolazi i do samog mora pa ćete lako naći hladovinu i za najvrelijeg dana.

Ovaj savršen spoj prirode oduvijek je privlačio posjetitelje, a posebno zaljubljenike u prirodne ljepote i sportski turizam. U mjestu su uređene planinarske i biciklističke staze
kojima se može doći do najviših točaka brda sveti Ivan i Orlice s kojih se pruža nevjerojatan pogled na šibenski arhipelag. U blizini Šparadića nalaze se čak dva nacionalna parka – Krka i Kornati, a 10 km udaljen Primošten i 15 km dalje smješten Šibenik pružaju dovoljno zabave i atraktivnih događanja tijekom cijele sezone.

Priroda je Šparadiće obogatila prirodnim, stjenovitim plažama, ali biser mjesta svakako čini more kristalne čistoće i azurne boje. Zaljubljenici u ronjenje uživat će istražujući podmorje,
a nije isključeno da im se u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima pridruže i dupini koji su česti posjetitelji uvale.

Zbog mira i tišine kojima mjesto odiše, Šparadići su izvrstan bijeg od buke, idealni za obiteljski odmor i uživanje u blagodatima prirode. Blaga mediteranska klima, udoban smještaj te gostoprimstvo domaćeg stanovništa uvjetuju nezaboravan odmor i opuštanje u ovom jadranskom biseru.

Auto Camp Legend